Dűne 2: Ebben lesz más a folytatás az első részhez képest

Bár még be sem mutatták a Dűnét, a tervek már megvannak a folytatásra.

Ha a vírushelyzet engedi, idén októberben érkezik a Dűne, melyet az epikus alapmű miatt alapból két részesre tervezett a rendező, Denis Villeneuve.

A film forgatása egyelőre nem kezdődött meg, a stúdió előbb értelemszerűen látni szeretné, hogy mennyit is hoz a konyhára a méregdrága produkció, az mindenesetre már most körvonalazódott, miben lenne más a második rész.

A rendező elárulta, hogy már alig várja a folytatást, melynek már nem a Timothee Chalamet által alakított Paul, hanem Zendaya karaktere, Chani lesz a középpontjában. 

Bár Villeneuve eleve úgy vállalta el a filmet, hogy a Warner ígéretet tett a folytatásra, ehhez azonban tényleg kelleni fognak a számok. Bízunk benne, hogy nem csak a rendező neve és a nagysikerű Frank Herbert-regények, de az olyan sztárok is be fogják vonzani a nézőket a mozikba, mint Javier BardemJosh BrolinJason MomoaTimothee ChalametOscar IsaacStellan SkarsgårdZendaya és Rebecca Ferguson.

82 Dűne  (2021)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Paul Atreides (Timothée Chalamet) egy zseniális és tehetséges fiatal férfi, aki hatalmas tettek véghez vitelére hivatott. Paulnak el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb... több»