2018.02.14   szerző: hp   hozzászólások: 0

Megkapta második hivatalos előzetesét a Szikla soron következő, hamarosan a hazai mozikba is érkező akciófilmje, a Rampage - Tombolás és rombolás.

Ahogy azt a bevételi statisztikák mutatják, a nézők világszerte rajonganak Dwayne Johnsonért, és  Godzilla vagy épp a Kong: Koponya-sziget bevételeiből az is kiderül, hogy a gigászi szörnyek sem állnak távol a közízléstől. Nos, a Tombolás és Rombolás ezt a kettőt egyesíti magában, a siker akár már most is borítékolható.

Annyi biztos, hogy Johnson új mozija nem csak igen akciódús, de piszkosul látványos is lesz, legalábbis erről árulkodik az 1980-as évekbeli árkád játékon alapuló film legfrissebb előzetes, melyet idelent találtok.

A történet főhőse Davis Okoye (Dwayne Johnson), aki emlőskutatóként barátságot kötött egy George névre hallgató ezüst hátú gorillával. Azonban egy balul sikerült genetikai kísérletet követően az állat óriási tomboló fenevaddá változik, és iszonyú pusztításba kezd. Hogy megmentse barátját, Davis társra talál egy genetikai mérnökben, aki kísérletet tesz az ellenszer előállítására. Csakhogy nem George az egyetlen fertőzött állat, így a hőseinknek egy óriási krokodillal és egy harminc láb magas farkassal is szembe kell nézniük.

A filmet a szintén Dwayne Johnson nevével fémjelzett Törésvonal direktora, Brad Peyton rendezi, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jeffrey Dean MorganNaomie HarrisMalin AkermanJoe ManganielloMarley Shelton és Jake Lacy.

Rampage: Tombolás és rombolás 2018. április 19-től látható a hazai mozikban.