Dwayne Johnson szavainak nem fognak örülni a Halálos iramban-rajongók

Dwayne Johnson nemrég a Sundance fesztiválon járt, ahol legújabb filmjét – hogy pontosak legyünk, a Családi bunyót - promózta, hiszen a színész eleget dolgozik ahhoz, hogy szinte folyamatosan legyenek friss filmjei, amelyekről beszélni lehet. Az MTV News is elkapta egy körre a színészt, aki a készülő Halálos iramban: Hobbs és Shawról is beszélt – így pedig óhatatlanul szóba került a hamarosan forgó Halálos iramban 9.

A színész talán le fogja lombozni egy kicsit a rajongókat, mert úgy tűnik, hogy sem ő, sem Jason Statham nem bukkan majd fel a Halálos iramban-széria következő részében, pedig Johnson az 5. film óta oszlopos tagja a stábnak – és ezek a filmek mind anyagilag igencsak megtérülő alkotások voltak.

Természetesen Johnson szolgál némi magyarázattal is arra, hogy miért nem tűnik fel a filmben: egyrészt hamarosan indul a forgatás, neki pedig most ez időben nem fér bele, illetve nemrég egy másik interjúban nyilatkozta azt, hogy egy régi franchise akkor tud sokáig életben maradni, ha folyamatosan új történeteket és új karaktereket mozgat, hogy ne üljön le.

Vagyis technikai és kreatív akadályai voltak annak, hogy Hobbs ismét felbukkanjon egy Halálos iramban-filmben. Azért persze nyitva is hagyta a kérdést egy kicsit: ki tudja, hogy mit hoz majd a jövő és a franchise 10. része.

Vagy a Hobbs és Shaw – hiszen ha az első spin-off sikeresnek bizonyul, akkor a színésznek semmi oka nincs nemet mondani a következő részekre.