Vigyázat, ha még nem láttad a Pókember 3 - Nincs hazaút című filmet, akkor most fordulj vissza! 

Andrew Garfield szerint A csodálatos Pókember női főszereplője "folyton sms-t küldözgetett" neki, és a Pókember: Nincs hazaútban való részvételéről kérdezősködött.

Andrew Garfield nagyon jól tud titkot tartani, bár az elmúlt hónapok eseményei után ez aligha okozhat meglepetés bárkinek is. Josh Horowitz Happy Sad Confused podcastjének legutóbbi epizódjában a Tick, Tick... Boom sztárja a visszatéréséről is beszélét a Marvel legújabb filmjében Tobey Maguire és a jelenlegi pókember, Tom Holland oldalán.

Míg Holland közismert arról, hogy hajlamos elkotyogni a spoilereket, Garfieldnek sikerült teljesen titokban tartania a visszatérését, még MCU-s kolléganője és exbarátnője, Emma Stone előtt is.

"Emma folyamatosan sms-eket küldözgetett nekem" - osztotta meg Garfield a podcastben. "Azt kérdezte: 'Benne vagy ebben az új Pókember-filmben?' Én meg: 'Fogalmam sincs, miről beszélsz'.

"Erre ő: 'Fogd be. Csak mondd el" - folytatta a színész. "Mire én: 'Őszintén nem tudom' - folytattam. Aztán látta a (filmet). Azt mondta: 'Te egy bunkó vagy'."

Garfield és Stone két Pókember-filmben, a 2012-es A csodálatos Pókemberben és annak 2014-es folytatásában is együtt játszott. Bár eredetileg trilógiának tervezték, a Garfield nevével fémjelzett franchise-t végül elmeszelték, miután Garfield és Marc Webb rendező összeveszett a Sony Pictures-szel.

A Pókember: Nincs hazaút a bemutatását követően sorra dönti a bevételi rekordokat, Magyarországon már közel 1 milliárd forint értékben váltottak rá jegyet a nézők.