Jessica Chastain igen sűrű időszakot él meg, hiszen az elmúlt években számos filmben láthattuk a színésznőt szerepelni. Az egyik legújabb filmje a Tammy Faye szemei, amelynek címszereplőjét alakította. A színésznő megfordult James Corden beszélgetős műsorában, ahol érdekes dolgokat mesélt.

Amikor a műsorvezető szóba hozta a filmet és megdicsérte Jessica Chastaint, hogy milyen szépen énekelt, a színésznő elárult egy titkot. Bevallása szerint bármikor inkább bevállalna egy teljesen meztelen jelenetet, mint hogy énekeljen. Éppen ezért a Tammy Faye szemei forgatásán igencsak ki kellett lépnie a komfortzónájából.

És a jelek szerint ez most megismétlődik. A színésznő ugyanis jelenleg egy új sorozat forgatásán dolgozott, amely a country énekesnő, Tammy Wynette életét dolgozza fel. Ő alakítja Tammyt a George and Tammyben, így ismét énekelnie kellett. Ehhez egyébként trénerekkel dolgozott együtt, akik felkészítették őt a szerepre.

Ha az előző filmjében kínosnak érezte, hogy énekelnie kellett, akkor ebben a szériában ezt még magasabb szintre kellett emelnie, ugyanis a forgatáson nagyjából harminc dalt énekelt el. Le a kalappal előtte.

dráma | életrajzi | történelmi | zenés

Az ikonikus countryzenészek, George Jones és Tammy Wynette románcának krónikája Jessica Chastain és Michael Shannon főszereplésével. több»