Noha egymás után dönt nézettségi rekordokat a Bosszúállók: Végjáték, még mindig akadnak lelkes rajongók, akiknek egyelőre nem sikerült megnézniük moziban a filmet.

A Végjáték alighanem a Marvel elmúlt tíz évének egyik legmonumentálisabb szuperhősfilmje, így talán okkal érzékenyek a nézők a legkisebb spoilerre is. Korábban az alkotók is felhívták az emberek figyelmét, hogy legyenek tekintettel arra, minél kevesebb cselekményleírást lőjenek le személyes közösségi oldalaikon.

Akadnak azonban olyan esetek is, amikor valaki sajnos képtelen visszafogni magát, és nagyon is sikerül elhintenie kulcsfontosságú információkat a film cselekményével kapcsolatban, ám szerencsére ritka az olyan eset is, amikor el is szabadulnak emiatt az indulatok.

Az egyik amerikai gyorséttermi láncolat egyik dolgozója ellenben rátámadt kollégájára, mivel az elárulta a Végjáték lezárását. A férfit az eset után beidézték a rendőrségre, ám az étterem többi munkatársa nem árult el több információt az esettel kapcsolatban.

Nem ez az első eset, hogy a rajongókat atrocitás éri. Hongkongban egy férfit a közvetlenül a mozi bejárata előtt kezdtek el ütlegelni, mert az beszélt a film cselekményéről. A Bosszúállók: Végjáték már a hazai mozikban is megtekinthető, így minden rajongót csakis buzdítani tudunk arra, hogy megnézze a filmet, hiszen egymás után látnak napvilágot a film cselekményével kapcsolatos értelmezési lehetőségek, amelyek elkerülhetetlenül spoilereket is tartalmaznak.