Aubrey Plaza állítása szerint egy rendező azt mondta neki, hogy valójában maszturbáljon, miközben egy 2013-as film egyik jelenetét forgatták.

A színésznő - aki most 38 éves - egy 2013 júliusában Conan O'Briennek adott interjúban mesélt a kínos élményről, amit a Kamatylista forgatásán élt át, és ami nemrég került elő A Fehér Lótusz sikere nyomán.

Mivel a filmforgatásokon bevett gyakorlat lenne a szeméremtapaszok vagy akár protézisek használata, amikor a színészek intim jeleneteket szimulálnak, Aubrey kicsit meglepődött, amikor az író és rendező Maggie Carey állítólag beleírta a forgatókönyvbe, hogy a valóságban kell csinálnia.

Az újra felfedezett interjúban kifejtette: "A fejemben egy szép jelenetet képzeltem el, ahol látod, ahogy a kezem lassan kimegy a képből. Azt hittem, hogy ez lesz, de aztán amikor megjelentem, a kamera a plafonra volt szerelve, én alsóneműben és Clinton-pólóban voltam, és egy csomó öregember dohányzott, tudod, a stábtagok. Aztán odamentem és magamhoz nyúltam."

Aubrey - aki egy fehér pólót viselt, amelyen az állt, hogy "Pro-choice Pro-Clinton" - fenntartotta, hogy más elképzelése volt arról, hogyan fogják leforgatni az intim jelenetet. Elmagyarázta:

"Azt hittem, hogy egy dolgot fogok csinálni, aztán amikor megjelentem, teljesen más volt, egy egész testes felvétel. És megkérdeztem a rendezőt: "Mit csináljak?". Erre ő azt mondta: "Maszturbálj, ahogy a forgatókönyvben áll."'

Annak idején Aubrey az Oregon Live-nak adott interjúban bevallotta, hogy szorongott a jelenet forgatása miatt. Azt mondta:

"Visszatekintve úgy érzem, hogy a maszturbálós jelenet volt a legidegesítőbb. Csak mert a fejemben arra gondoltam, hogy "Ó, ezt valószínűleg úgy fogjuk leforgatni, hogy ne kelljen igazán csinálnom". De aztán amikor megcsináltuk, azt gondoltam: "Ó, nem, úgy fogjuk leforgatni, hogy én csinálom.

"És amikor leesett a felsőm, és rohangáltam a sok gyerekkel. Mivel én method acting technikával dolgozó színész vagyok, tényleg topless voltam, és azt hiszem, néhány gyereket egy életre megsebeztem. Szóval ez még idegőrlőbb volt..."

A Kamatylista sztorija Aubrey karaktere, Brandy Klark körül forgott, aki egy listát készít azokról a dolgokról, amelyeket el kell végeznie, mielőtt ősszel főiskolára megy, miután nyomást érez, hogy szexuálisan tapasztaltabbá váljon.

Aubrey nemrég érte el hírneve csúcsát, hiszen ő volt az egyik főszereplője a rendkívül népszerű HBO-sorozat, A fehér lótusz második évadának.

Ő játszotta Harper Spillert, aki egy egyenesvonalú munkajogász és a technológiai vállalkozó Ethan (Will Sharpe) felesége. Amikor feszült kapcsolatukat egy olaszországi nyaraláson próbálják helyrehozni, összefutnak egyetemi barátjukkal, Cameronnal (Theo James) és Daphne Sullivannel (Meghann Fahy), és a dolgok bizony érdekessé válnak.

 A Wilmingtonban, Delaware-ben született színésznőnek öt közelgő projektje van, köztük az Agatha: Darkhold Diaries című Marvel-sorozat főszereplőjeként, amely még ebben az évben a Disney+-on is látható lesz.