Egy igazi nagyágyútól jött az első Star Wars IX kritika!

Richard E. Grant imádta a Star Wars: Skywalker korat. A színész alakítja Allegiant General Pryde karakterét, az Első Rend magasrangú tisztjét, és így neki már volt lehetősége megnézni a mozit, amiről csak szuperlatívuszokban tudott róla beszélni.

Elmondása szerint a film pontosan azt nyújtja majd, amire a rajongók vágynak, de igazán nem lehet rá felkészülni. Miközben nézte, Grant is hol ujjongott, hol kiáltozott, a levegőbe bokszolt vagy épp megkönnyezte a látottakat. Természetesen büszkeségének is hangot adott, hiszen ő is részese lehet ennek a közelgő műremeknek.

Grant tehát kimondottan elégedett a végeredménnyel, de nem ő az egyetlen. A főszereplő – aki Reyt alakítja a filmben – is elég magabiztos, bár ő maga még nem nézte meg az új Csillagok háborúját. Ugyanakkor nem aggódik a rajongók várható reakciói miatt. Biztos benne, hogy lesznek örök elégedetlenek, de nem foglalkozik velük, hiszen lehetetlen mindenkinek megfelelni. Szerinte a többség imádni fogja, és érezni fogják azt a szeretetet, amivel a stáb dolgozott a filmen.

A Star Wars: Skywalker kora december 19-én debütál a hazai mozikban. A filmet J.J. Abrams rendezte. A fontosabb szerepekben mellett felbukkan majd Adam Driver, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac, John Boyega és Lupita Nyong'o is. De az eredeti trilógia szereplői közül is újra láthatunk néhányat: Luke Skywalkert természetesen Mark Hamill kelti életre, illetve archív felvételek alapján Carrie Fisher karaktere, Leia hercegnő is látható lesz.