Egy kultikus videojáték adaptációja lesz Ryan Reynolds új filmje?

Bár a koronavírus terjedése a filmgyártást is kifektette, mindez nem szab gátat annak, hogy a stúdiók új produkciók előkészítésén törjék a fejüket.

A THX magazin értesülései alapján a Netflix egy igencsak komoly tárgyalás sorozatba kezdett, hogy elkészítsék a kultikus videójáték, a Dragon’s Lair filmes adaptációját. A Dragon’s Lair a maga idejében is különlegesnek volt mondható, hiszen a játékmenet stílusa animációs filmhez hasonlított.

A történet pofonegyszerű: egy Dirk nevű lovag útra kell, hogy a sárkány kastélyából kiszabadítsa a gyönyörűséges Daphne hercegnőt. Az út persze számos veszélyt és izgalmas rejtényt tartalmaz.

A felmerült híresztelés alapján a filmváltozatban maga Ryan Reynolds vinné a főszerepet, mellette ráadásul Dwayne Johnson és Gal Gadot neve is felmerült. Egyelőre azonban nincsenek bővebb információk az előkészületekről, a közeljövőben azonban nagy valószínűséggel gyakrabban hallhatunk majd a produkcióról.

Reynold következő alakítása a hamarosan megjelenő Free Guyban lesz látható, amely az eredeti tervek szerint júliusban került volna a mozikba, nagy eséllyel azonban a stúdió elhalasztja majd a bemutatót.

73 Free Guy  (2021)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Guy (Ryan Reynolds) egy egyszerű fickó, egyszerű banki állással. Az élete azonban egy pillanat alatt a feje tetejére áll, amikor egy Milly (Jodie Comer) és Keys (JoeKeery) által... több»