A hét folyamán megérkezett a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza. A történetben Corlys Velaryont alakító Steve Toussaint viszont már most kénytelen volt üzenni néhány nézőnek.

“Úgy tűnik, az emberek nagyon nehezen tudják ezt lenyelni. Örülnek egy repülő sárkánynak. Boldogok a fehér hajjal és az ibolyaszínű szemektől, de hogy ez egy gazdag fekete fickó? Ez már túlmegy minden határon számukra” - mondta Toussaint a Men's Health-nek adott interjújában.

George R. R. Martin  Tűz és vér című kötetében Velaryon ugyan sosem kap pontos leírást, a franchise rajongói egy része világos bőrűnek képzelte a karaktert. Toussaint fontosnak tartotta megjegyzi, hogy a filmadaptációk gyakran eltérnek a forrásban szereplő pontos karakterleírásoktól.

“Fantasztikus, hogy ennyi toxikus ember megtalálta az útját az életemben, viszont oly sokan voltak azok, akik támogatásukat fejezték ki. A felvételek során rengeteg művész jött oda hozzám, hogy elmondja, mennyire nagyszerű ez, amit csinálunk” - tette hozzá Toussaint.

A Sárkányok háza máris nézettségi rekordot döntött az HBO Maxon, a széria első epizódját közel 10 millióan látták eddig.