2021.07.07   olvasottság: 2673x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Noha a kritika hatalmas fenntartásokkal fogadta, mindez egyáltalán nem tántorította el a rajongókat attól, hogy megnézzék Chris McKay filmjét,A holnap háborúját.

A produkció már elérhető az Amazon Prime Video streaming szolgáltató műsorkínálatában, a film főszerepét alakító Chris Pratt pedig egy rövid videóban köszönte meg a rajongóknak a hatalmas érdeklődést.

“Meg kell, hogy mondjam, hogy rendkívül büszke vagyok és hálás. Ha még nem volt lehetőséged megnézni a filmet, pótold be, én nagyon büszke vagyok rá, igazi nagylány lett, ami a világot terrorizálja förtelmes idegenekkel” - mondta a színész, majd ő maga jelentette be, hogy a nyitóhétvégén a világ legnézettebb online tartalmává lépett elő A holnap háborúja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés

“Gratulálok nektek, nélkületek ugyanis ez nem valósult volna meg, A holnap háborúja a Prime Videon minden rekordot megdöntött!”

Chris Pratt mellett egyébként olyan további nagyszerű színészek láthatóak a produkcióban, mint J.K. Simmons, Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Mary Lynn Rajskub, Sam Richardson és Keith Powers. A holnap háborúja jelenleg 76 százalékos értékeléssel büszkélkedhet a Mafabon 63 szavazat alapján.