Egyre biztosabb, hogy Henry Cavill újra Superman lesz, mondjuk a részleteket!

Noha Henry Cavill korább több alkalommal is megerősítette, hogy továbbra is igényt art Superman szerepére, az elmúlt időszakban egyre inkább úgy tűnt, hogy színész nem tér vissza DC szupherősfilmekben.

A Variety magazin legfrissebb értesülései szerint azonban még egyáltalán nem került pont a történet végére, így Cavill jó eséllyel felbukkanhat még Clark Kentként a Warner Bros. produkcióiban. Hamarosan megjelenik Az Igazság Ligája rendezői változata, amely bár egész biztosan kap némi vérfrissítést, nem forgatnak új jeleneteket Cavillel.

Kizárásos alapon Superman egy-egy cameo erejéig tűnhet majd fel az Aquaman 2-ben, az Öngyilkos osztag 2-ben, esetleg a The Batmanben.

“Az öltözék még mindig ott lóg a szekrényembe, nem mondtam le a szerepről” - jegyezte meg a színész a Men’s Health magazinnak adott tavaly decemberi interjújában. Noha azzal kapcsolatban is felmerültek már hírek, hogy a Warnernél fokozatosan elengedik a jövőben a DC filmeket, egyelőre azonban egész biztosan el lesznek látva a rajongók szuperhősfilmekkel a rajongók a következő években is.