Egyre közeledik a Black Adam premierje, már most úgy tűnik, hogy a film akár jelentős áttörést is hozhat a filmgyártásban.

Minderről maga Dwayne Johnson is megosztott egy fotót korábban, így mondani se kell, hogy pusztán ez alapján ütősnek ígérkezik a produkció, nem is beszélve az azóta bemutatott, magyar szinkronnal is nézhető előzetesről. Egy biztos: Johnson alaposan kipattintotta magát a szerep kedvéért, a rendező, Jaume Collet-Serra pedig szinte minden lehetőséget megragadott, hogy csúcstechnológiát használjon a gyártási folyamat során.

“Ezt a fejlett robotkart BOLTnak hívják, amely PHANTOM kamerával van felszerelve, 960 képkockát képes rögzíteni másodpercenként (általában 24 képkockát rögzít másodpercenként egy kamera)” - írta Johnson.

A Black Adam a tervek szerint idén októberben érkezik a magyarországi mozikba. Ha eddig lemaradtál volna a magyar előzetesről, azt is mutatjuk idelent.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»