Gyenge mozis hétvége volt a kasszáknál az USÁ-ban, a teljes jegybevétel mindössze 62 millió dollárt ért el, ami az év második legrosszabb hétvégi eredménye. 

Az apáca 2 14,7 millió dollárral a második hétvégéjén megszerezte az első helyet a Szeánsz Velencében előtt, mely egy hajszálnyival kevesebb, 14,5 millió dolláros bevételt produkált. Ez a szám némileg magasabb, mint az előző Agatha Christie-adaptáció: a Halál a Níluson, 12,8 milliót hozott az első hétvégén az Államokban, ellenben a 2017-es Gyilkosság az Orient expresszen 28,6 milliót.

A Szeánsz Velencében globálisan 37,2 millió dollárral áll, a kritikusok és a nézők is alapvetően pozitív véleményeket fogalmaztak meg Kenneth Branagh új adaptációjával kapcsolatban.

Az apáca 2 a vártnál jobban teljesített, 56 millió dollárt hozott az amerikai mozikban és 102,3 millió dollárt nemzetközi szinten. 

A védelmező 3 és Bazi nagy görög lagzi 3 szintén az első ötben szerepelt, míg a Barbie továbbra is erős teljesít, eddig 625 millió dollárt keresett az USÁ-ban. 

dráma | horror | krimi | misztikus

A kísérteties hangulatú, második világháború utáni Velencében Hercule Poirot borzongató rejtéllyel szembesül Mindenszentek napján. A munkától visszavonultan, önkéntes... több»