Joe Jonas évekkel korábban nagyon vágyott arra, hogy eljátssza Peter Parkert a 2012-ben megjelent A csodálatos Pókember filmben.

A szerepet végül Andrew Garfield kapta, bár úgy tűnik, hogy Jones is az esélyesek között volt. “Emlékszem, hogy évekkel ezelőtt én is pályáztam a Pókember szerepére, és annyira, de annyira izgatott voltam, és ez volt az az év, amikor Andrew Garfield kapta meg, de nyilvánvalóan ő volt az igazi” - mondta Jonas egy friss interjúban, amelyet a Page Six magazin adott közre.

A zenész azt is elmondta, hogy a film rendezője, Marc Webb korábban videoklipet készített, így látott némi esélyt arra, hogy ő legyen a befutó. “Szeretem a meghallgatás folyamatát, azt, hogy odateszed magad, és bizonyítanod kell” - tette hozzá Jonas.

“Amikor egy olyan feleséged van, mint Sophie Turner, aki egy fenomenális színésznő, aki megmozgat és irányít téged akkor a legjobb formádat kell hoznod” - mesélte a zenész. Sophie Turner egyébként korábban a Trónok harca sorozattal vált ismertté, így Jonas neki tulajdonította azt, hogy ambíciót érzett arra, hogy megpróbálkozzon a színészettel.

akció | kaland | sci-fi

Peter Parker (Andrew Garfield) magányos, kicsit talán szótlanabb kortársainál, de egyébként egy teljesen átlagos gimis srác. Szüleit fiatal korában elvesztette, ezért Ben bácsi... több»