Eldőlt a James Cameron vs James Cameron párharc, de mi van a Hangya 3-mal?

Annak ellenére, hogy a Titanic a 25. évfordulója alkalmából visszatért a mozikba, az Avatar: A víz útja végül mégiscsak legyűrte. James Cameron új filmje 2243,3 millió dollárt kaszált, megelőzve ezzel a Titanicnak 2 242,8 millió dolláros bevételét.

A hétvégi listán az Avatar 2 a harmadik helyen végzett, újabb 10,7 millió dollárt keresve. Kína továbbra is a legjobb tengerentúli piac a a film számára, ahol eddig 249,2 millió dollárt bevételt hozott.

A hétvégi bevételi lista új vezetője A Hangya és a Darázs: Kvantumánia lett. A Marvel-produkció 97,5 millió dollárt keresett a hétvégén. Mivel a film premierje már szerdán volt, így a film összbevétele 121,3 millió dollárra nőtt az USÁ-ban. Hasonló nyitást még egyetlen amerikai premier sem ért el idén.

Amerikával ellentétben, ahol a Marvel legújabb látványossága felülmúlta az előző két Hangya-film eredményeit, nemzetközileg kevésbé lelkesen fogadták a filmet. Különösen katasztrofálisan indult Kínában, ahol mindössze 19,5 millió dollárt keresett, mely a fele az amúgy is pesszimista előrejelzéseknek, amelyek 35 millió dollárt jósoltak a filmnek. Az első rész több mint 40 milliót kaszált ott induláskor, a második rész pedig közel 70 milliót.

A film összbevételei mindenesetre már most megközelítik a 360 millió dollárt.

akció | kaland | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Nem tűnik túl jó ötletnek , amikor Cassie, Scott Lang lánya létrehoz egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi a kommunikációt a Kvantumbirodalommal. Scott, Cassie és Hope Van... több»