Órákkal azután, hogy a Paramount Network hivatalosan is bejelentette a Yellowstone utolsó epizódjainak megjelenésének dátumát, Kevin Costner leszögezte, hogy nem tér vissza a szériában.

“Szeretném megosztani veletek, hogy ez után a hosszú másfél év után, mialatt a Horizonton dolgoztam, a Yellowstone-ra gondoltam, arra a sorozatra, amit szeretek, és tudom, hogy ti is szeretitek, most jöttem rá, hogy nem tudom folytatni az 5B évadot, így a jövőben sem tudok jelen lenni” - mondta a színész az Instagramon megosztott videójában.

“Ez olyasmi volt, ami tényleg megváltoztatott. Imádtam. És tudom, hogy ti is imádtátok. És csak azt akartam, hogy tudjátok, hogy nem fogok visszatérni, és szeretem a kapcsolatot, amit ki tudtunk alakítani, találkozunk a mozikban” - tette hozzá Costner.

dráma | western

Új-Mexikó 1861-ben: Az amerikai polgárháború a küszöbön áll, amelynek előszele megrázza Észak-Amerika déli részét. Fehér úttörők foglalják el az apacsok területeit, akik... több»

A Paramount a napokban jelentette be, hogy Taylor Sheridan nagysikerű sorozatának ötödik és egyben utolsó évadának második felét november 10-én, vasárnap 20 órakor mutatják be, ugyanakkor semmilyen információ nem érkezett arról, hogy a Costner által alakított John Dutton is visszatér-e a sorozatban.

Costner ugyanakkor a People magazinnak adott korábbi interjúában már csalódásának adott hangot, hogy kollégái közül senki nem állt ki mellette távolmaradása miatt. “Csalódott voltam, hogy az ő oldalukról senki sem lépett fel, hogy megvédje azt, amit valójában tettem értük. Eljött egy pillanat, amikor azt gondoltam: 'Hű, mikor fog már valaki mondani valamit arról, hogy mit tettem, szemben azzal, amit nem tettem?’” - mondta a színész.

Az 5. évad november 14-től látható itthon a SkyShowtime-on.

dráma | western

Az új évad a Dutton-klánt követi nyomon, amint egy vitatott választási kampányt vészelnek át, miközben megpróbálnak megoldani egy trükkös zsarolási helyzetet két Dutton... több»