Elege lett a Mission Impossible 7 stábjának, Cruise kirohanása után többen felmondtak

Azt mindig is tudni lehetett, hogy Tom Cruise igazi maximalista, aki nem csak a mozivásznon, de a forgatásokon is a tökéletességre törekszik. És úgy gondolkodik, hogy ha ő képes erre, akkor az egész stábnak is követnie kell őt. Vagyis Tom Cruise-zal nem könnyű együtt dolgozni, ezt is sokan jól tudják már Hollywoodban. És a most kiszivárgott felvételek csak megerősítik mindezt.

Felkerült ugyanis a világhálóra egy hangfelvétel, amely a Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész forgatásán rögzítettek titokban. Ezen az hallható, ahogy a film producereként is tevékenykedő sztár valósággal őrjöng és üvöltözik a munkatársaival. Mint kiderült, az váltotta ki a haragját, hogy két stábtag megszegte a járvány miatt bevezetett igen szigorú távolságtartási szabályokat.

A felvételen jól hallható, ahogy magából kikelve üvölt a stábbal a szavait sem megválogatva. Az oka valahol érthető, és ismerve a tökéletességre törekvő habitusát, annyira nem is meglepő a reakciója. Ám a stílusára aligha lehet bármilyen mentséget találni.

És a hírek szerint a stáb több tagja is így gondolkozott. Miután Tom Cruise válogatott káromkodások kíséretében többeket is kirúgással fenyegetett, néhány úgy döntöttek, megkönnyítik a dolgát és maguktól álltak fel.

A forgatáshoz közeli források szerint hónapok óta nagyon feszült a hangulat, és ez a mostani kirohanása többeknél az utolsó csepp volt abban a bizonyos pohárban. Azt nem tudni, hogy pontosan kik álltak fel, de a hírek szerint első körben öten döntöttek a távozás mellett. Azt sem lehet tudni, hogy ez bármiben is befolyásolja-e majd a forgatás folytatását.

A Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész a tervek szerint jövő ősszel kerülhet a mozikba, Tom Cruise pedig amolyan iránymutatónak is tekinti a projektet. A hangfelvételen ugyanis arról is beszél, hogy sok más forgatás csapata árgus szemekkel figyeli őket, mivel ők most amolyan úttörők a járvány alatti forgatás terén.