Elhunyt a Bűbájos boszorkák színésznője, Rebecca Balding

73 éves korában elhunyt Rebecca Balding színésznő.

Halálának hírét férje, James L. Conway színész - rendező közölte a nyilvánossággal. Mint kiderült, Balding 2022. július 18-án hunyt el rákos megbetegedés következtében.

Rebecca Balding a Kansasi Egyetemen végezte színészi tanulmányait, majd karrierjét a chicagói színházi szcénában kezdte. Pályafutása során közel 49 televíziós filmben és sorozatban szerepelt, első alakítása az 1976-ban debütált The Bionic Woman két epizódjában látható.

További ismert szerepei a Starsky és Hutch, a The Rockford Files, a Családi kötelékek, a Beverly Hills 90210, a Melrose Place, a Hetedik mennyország és a Soap című sorozatokban láthatók.

Utolsó szerepe a nagysikerű Bűbájos boszorkák című szériában látható, amelyben Elise Rothman karakterét alakította. Nyugodjon békében!

93 HÍRESSÉG, AKIKET 2022-BEN VESZÍTETTÜNK EL

#1
Rebecca Balding

Rebecca Balding

szül. 1948. 09. 21. - elhunyt 2022. 07. 18.
Little Rock, Arkansas, Amerikai Egyesült Államok
Rebecca Balding a Kansasi Egyetemen végezte színészi tanulmányait, majd karrierjét a chicagói színházi szcénában kezdte. Pályafutása során közel 49 televíziós filmben és sorozatban szerepelt, első alakítása az 1976-ban debütált The Bionic Woman két epizódjában látható. További ismert szerepei a Starsky és Hutch, a The... több»