Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%
Filmadatlap
 
120
Szereplők
1
Vélemények
7
Képek
1
Videók

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

legújabb vélemény

Nagyon jó szappanopera, nem a dél amerikai fajtából, sok szerelmi szál kuszálódik benne, abszolút leköti a néző figyelmét. Kedvenc szereplőm Thomas Calabro.

Daphne Zuniga
Doug Savant
Courtney Thorne-Smith
Heather Locklear
Amy Locane
Courtney Thorne-Smith
Doug Savant
Jamie Luner
Alyssa Milano
Lisa Rinna
Brooke Langton
Kelly Rutherford
Joanna Cassidy
Heather Locklear
Heather Locklear
Hudson Leick
Lisa Rinna
Amy Locane
Courtney Thorne-Smith
 

Eredetileg Stephen Fanninget vették fel Billy Campbell szerepére, azonban ahogy elkezdődött a forgatás kirúgták, mert túlságosan meghízott.

(dulkap)
 

Linden Ashby és Rob Estes vendégszereplőként feltűntek az első és második évadban, majd a sorozat állandó szereplői lettek teljesen más karaktereket alakítva, mint a korábbiak.

(dulkap)
 

Courteney Cox, Dean Cain, Calista Flockhart, Julianna Margulies, Paul Rudd, Robert Sean Leonard, Sherry Stringfield, Pamela Anderson, Noah Wyle és Kathy Ireland jelentkeztek szereplőnek, amikor 1992-ben elkezdték a szereplőválogatást.

(dulkap)
 

A harmadik évad azzal zárult volna, hogy Kimberly felrobbantja a lakóparkot, azonban az egy hónappal korábban történt Oklahoma City-beli robbantás miatt inkább elvetették ennek az ötletét.

(dulkap)
 

Amikor a sorozat véget ért, a stábtagok elkezdték a medence vizét üvegekben árulni az Ebay-en.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.