Olivia Newton-John 73 éves korában elhunyt.

A Grease (Pomádé) színésznőjéről, aki Sandyt alakította John Travolta Dannyje mellett, a családja erősítette meg a megrendítő hírt.

A Facebookon közzétett bejegyzésben ez állt: "Olivia Newton-John (73) ma reggel békésen hunyt el dél-kaliforniai ranchán, családja és barátai körében. Kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a család magánéletét ebben a nagyon nehéz időszakban."

"Olivia több mint 30 éven keresztül a diadal és a remény szimbóluma volt, megosztva velünk a mellrákkal való küzdelmét. Gyógyító inspirációja és úttörő tapasztalata a növényi gyógyászattal kapcsolatban tovább él az Olivia Newton-John Alapítvány keretein belül, amely a növényi gyógyászat és a rák kutatásának szenteli a működését. Virágok helyett a család azt kéri, hogy emlékére az Olivia Newton-John Alapítványnak (ONJFoundationFund.org) adományozzanak."

A közlemény így folytatódott: "Oliviát a férje, John Easterling, lánya, Chloe Lattanzi, nővére, Sarah Newton-John, testvére, Toby Newton-John, unokahúgai és unokaöccsei, Tottie, Fiona és Brett Goldsmith, Emerson, Charlie, Zac, Jeremy, Randall és Pierz Newton-John, Jude Newton-Stock, Layla Lee, Kira és Tasha Edelstein, valamint Brin és Valerie Hall gyászolja."

A négyszeres Grammy-díjas énekesnő olyan slágerekke ajándékozta meg a világot, mint a "Physical", az "I Honestly Love You" és a "Have You Never Been Mellow."

Oliviánál először 1992-ben diagnosztizáltak mellrákot. A rák gyógyulófélben volt, de évekkel később visszatért. 2017-ben ismét megküzdött a mellrákkal.

Utolsó fellépése a közelmúltban volt.

Nyugodjék békében.

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#nonumbers

Olivia Newton-John

szül. 1948. 09. 26. - elhunyt 2022. 08. 08.
Cambridge, Cambridgeshire, England, Egyesült Királyság
Olivia Newton-John 1948. szeptember 26-án született Cambridge-ben, az Egyesült Királyságban, ennek ellenére ausztrál énekesnőként vált ismertté, aki nagylemezei mellett a zenés filmekben játszott szerepeinek köszönheti népszerűségét. Édesanyja, Irene Born, a Nobel-díjas fizikus, Max Born lánya, édesapja az MI5 ügynökségnek... több»