Elit hacker, világvége és gasztro: 3 újdonság a SkyShowtime-on, amit ezen a héten nézhetsz

Izgalmas programmal készül a május hónapra is a SkyShowtime, amelynek frissülő programkínálatából három újdonságot emelnénk ki, és amelyeket a lenti listában gyűjtöttünk össze a számotokra. Kellemes böngészést és jó filmezést kívánunk!

#3

68 Apanapok  (2022)

(1)

dokumentum

SkyShowtime

Lukáš Hejlík és lánya, Klára Hejlíková felfedezik a Cseh Köztársaság építészetét és gasztronómiáját, miközben szokatlan szállásokat próbálnak ki. több»

Rendező: Matej Chlupacek
Szereplők: Lukás Hejlík
Ebben a dokusorozatban Lukáš Hejlík színész és gourmand és lánya, Klára Hejlíková a cseh konyhát és építészetet fedezik fel, miközben eléggé szokatlan szállásokat is keresnek. Útjuk során persze számos érdekes emberrel ismerkednek meg, akik szakmájukban nem csak egyszerű vezető szerepét töltik be, hanem fontos is számukra az, amit csinálnak, így olyan fontos témák is terítékre kerülnek az étkezési szokások, az ökológia és urbanizáció. Az Apanapok május ötödikétől lesz elérhető a SkyShowtime műsorkínálatában.
#2

52 Hackerville  (2018)

(4)

akció | thriller

SkyShowtime

Egy német bankot ért kibertámadást követően egy nyomozó a helyi hatóságokkal és egy elit hackerrel együttműködve a gyanúsítottak nyomába ered. több»

Ha a "kiberkrimi" rajongója vagy, akkor ezt sorozatot mindenképp látnod kell! Ez a sztori a kiberbűnözés olyan sötét világába kalauzol el, amelyet még egész biztosan nem ismertél eddig, és ahol egy fiatal romániai hacker és egy német nyomozó összefog, hogy felszámoljanak egy veszélyes hackerhálózatot. A sorozat hihetetlenül jól megírt sztorit és tehetséges színészgárdát kapott. A cselkemény tempója pörgős, így nagyon hamar feszültté is válik a hangulat. A sorozat május ötödikétől lesz elérhető a SkyShowtime műsorkínálatában.
#1

75 Hang nélkül  (2018)

(84) (36)

dráma | horror | sci-fi

SkyShowtime

Ismert világunkat rejtélyes és vérszomjas idegen lények szállták meg, amelyek a legkisebb neszre is felfigyelnek, így csapva le áldozatukra. Egy leleményes családnak azonban úgy... több»

Ezt a filmet valószínűleg sokaknak nem kell bemutatni. A lebilincselő horror-thriller egy család történetét meséli el, akik egy poszt-apokaliptikus világban élnek, ahol teljesen csendben kell élniük a mindennapokat, hogy elkerüljék azokat halálos teremtményeket, amelyek kifinomult hallásuknak köszönhetően vadásznak mindenre, ami él és mozog. John Krasinski rendezőként egy teljesen újgy oldaláról mutatkozott meg ezzel a produkcióval, a műfaj kedvelőienk egyszerűen kihagyhatatlan darab. A Hang nélkül május 7-től lesz elérhető a SkyShowtime műsorkínálatában.