Elkaszálták a Westworldöt, de a főszereplők nagyon jól jártak

Tegnap jelentették be, hogy az HBO négy évad után törölte a Westworldöt, de van egy jó hír a szereplők számára.

A főszereplők a tervezett ötödik évadért továbbra is fizetést kapnak, még akkor is, ha az már nem készül el.

A Deadline értesülései szerint a szereplők "fizetős szerződést" kötöttek az ötödik évadra, és az opciójuk már tavaly felmerült, még a negyedik évad sugárzása előtt. Ezért most a színészeknek jár a fizetés az ötödik évadért, még úgy is, hogy a szolgáltató törölte a következő szezont. És persze az is lehetséges, hogy a színészek újratárgyalták a szerződéseiket, hogy még nagyobb fizetést kapjanak az ötödik évadra, ezzel pedig végképp jól járhattak.

A Deadline értesülései szerint a négy főszereplő - Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright és Ed Harris - a harmadik évad óta epizódonként 250 000 dollárt keres.

Aaron Paul a harmadik évadban csatlakozott a sorozathoz, és a cikk szerint ő is megkaphatja ezt az összeget.

A jelentés szerint a szereplők fizetésének költségei az ötödik évadban 10-15 millió dollárra rúghatnak. A teljes évad költsége 100 millió dollárba került volna, így a csatorna még így is rengeteg pénzt spórol.

dráma | misztikus | sci-fi

Mindenki elhagyta a parkot, ami talán az androidok végét jelentheti. Az emberiség ellen vívott háborújuk elérkezik végpontjához, de az úton számíthatunk még csavarokra. több»