Befutott a nagysikerű Alice Csodaországban folytatásának első szinkronos előzetese, melyben az ismerős arcok mellett egy veszélyes nemezis is feltűnik.

Hat évvel az első rész után jövőre végre mozikba kerül Tim Burton filmjének második része. Az Alice Csodaországban 2010-ben vegyes kritikai fogadtatásban részesült, azonban a nézők körében hatalmas sikert ért el, összbevételei pedig meghaladták az 1 milliárd dollárt. Így nem is lehetett kétséges, hogy elkészül a második rész, de arra talán kevesen számítottak, hogy ennyit kell rá várni.

A héten bemutatott két rövid ízelítő után végre befutott az Alice Through the Looking Glass első hivatalos előzetese. A film története laza szálon kapcsolódik Lewis Carroll 1871-es, Az Alice Csodaorszában-hoz írt folytatásához, melyben a címszereplő egy tükrön keresztül egy újabb csodálatos világba lép, hogy megmentse barátját, az Őrült Kalapost (Johnny Depp).

A előzetesben természetesen visszatérnek az első epizód legkedveltebb karakterei, Alice (Mia Wasikowska), a Vörös Királynő (Helena Bonham Carter) és a Fehér Királynő (Anne Hathaway) is. A film nemezise a félig óra, félig ember, az Idő névre keresztelt karakter lesz, akit Sacha Baron Cohen alakít majd.  

A film rendezői székét ezúttal James Bobin látja el, aki az előzetes alapján cseppet sem bánik visszafogottan az első rész direktora, Tim Burton vízióival, így legalább annyira színes és varázslatos világra számíthatunk tőle, mint elődjétől, aki ezúttal producerként veszi ki a részét a munkálatokból.

Az Alice Csodaországban 2 2016. június 2-án debütál a mozikban. Az film első előzetesét idelent találjátok. Ha még többre vagytok kíváncsiak, ide kattinva látogassatok el a film adatlapjára, ahol számos további információval várunk.