Elkészül a Predator 5, ráadásul nem is akárki rendezi majd

Amióta a Fox a Disney égisze alá került, az egyik legnagyobb kérdéssé vált, mihez kezd majd a stúdió a horrorfilmekkel. A műfajjal ugyanis nem igazán bántak eddig igazán kesztyűs kézzel.

Hiába rendezte a legutóbbi Predator - A ragadozót az a Shane Black, aki az eredeti 1987-es változatban is szerepelt, a film igencsak felemás fogadtatásban részesült, és bár többek szerint a 2018-as Ragadozó nem lett “annyira rossz film”, valahogy mégsem hozta mindazt, amit a rajongók igazán elvártak volna tőle.

Gond egy szál se, hiszen úgy tűnik, hogy a 20th Century Studios ismét nekifut egy új Predator filmnek, a Deadline magazin értesülései szerint pedig nem mást, mint Cloverfield Lane 10. rendezőjét Dan Trachtenberg szerződtették a projekt élére.

“Ezt valójában meglepetésnek szántuk. Közel 4 éven keresztül dolgoztunk a forgatókönyvön” - írta a rendező a Twitteren.

A szinopszis persze egyelőre nem ismert, a lényeg azonban mégis az, hogy “igen, elkészül a Ragadozó ötödik része”, a jövőben pedig várhatóan gyakrabban is hallhatunk a projektről.

akció | kaland | sci-fi | thriller

Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum... több»