Elő a naptárakkal, ezt az 5 filmet és sorozatot nem szabad kihagyni decemberben!

A streaming szolgáltatók, mint például a Netflix, már összállították a 2023 utolsó heteire vonatkozó kiadási tervüket, ami jó képet ad a még hátralévő év legnagyobb címeiről. Íme, az 5 legütősebb sorozat, amire decemberben számítani lehet.

 

#5

akció | dráma | krimi

Netflix

Visszatérve A nagy pénzrablás eseményei előtti aranykorba, Berlin és egy mesteri banda összegyűlik Párizsban, hogy megtervezzék minden idők egyik legambiciózusabb rablását. több»

A koronához hasonlóan, A nagy pénzrablás is hatalmasat tarolt a Netflixen. Nem csoda, hogy a streaming platform úgy döntött, előzmény sorozattal bővíti ki a bankrablós sztorit.  Ez az új sorozat a Money Heist készítőjétől, Alex Pina-tól, Berlin korai éveibe vezeti el a nézőket, hosszú idővel azelőtt, hogy megtudná terminális diagnózisát, és vezető szerepet játszana a spanyol pénzverde kirablásában. Ennek az új sorozatnak a középpontjában Berlin egyik legkülönlegesebb rablási kísérlete áll, amely során 44 millió dollár értékű ékszert tűntetne el. Ahogyan az ember mondja, csak két dolog képes egy rossz napot remekké változtatni: a szerelem és egy millió dolláros zsákmány.  
#4

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»

Amikor Zack Snyder erőszakos, túlzott, látványos és nevetségesen szórakoztató filmjeire kerül a sor, a nézők két táborra szakadnak: vagy "Akarsz még - engedjék ki a Snyder-vágást!" vagy "Istenem, ez a srác borzalmas." Én azt gondolom, hogy a projektjei - mint például a Netflix-filmje, az Army of Thieves, amely az egyik kedvenc példám - stílusos, menekülésre szolgáló örömforrások, olyan filmek, amelyek igazán csak szórakoztatóak, és nem próbálnak több lenni ennél. És azt hiszem, hogy a következő Netflix-filmje, a Rebel Moon, abszolút folytatja majd ezt a hagyományt.  
#3

64 Maestro  (2023)

(6) (2)

dráma | életrajzi | romantikus | zenés

Netflix

Leonard és Felicia bonyolult szerelmi története, attól kezdve, hogy 1946-ban egy partin megismerkedtek, két eljegyzésen, 25 évig tartó házasságon és három gyermeken keresztül. több»

Ahogy közeledünk december végéhez, a Netflix emeli a tétet - például Bradley Cooper legújabb filmjével. Cooper főszereplésével, valamint társszerzőként és rendezőként ismét a Maestro áll, "egy magasztos és rettenthetetlen szerelmes történet, amely Leonard Bernstein és Felicia Montealegre Cohn Bernstein élete során kialakult kapcsolatát mutatja be. A Maestro, az élet és a művészet iránti szerelmes levél magjában érzelmileg epikus családi és szerelmi ábrázolás."  
#2

dráma | történelmi

Netflix

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»

A korona az egyik legnagyobb sikerű Netflix-sorozat, így természetesen a streaming szolgáltató mindent megtesz azért, hogy a lehető legnagyobb számú közönséget vonzza be a hatodik és egyben utolsó évadával. Az összesen 10 részes évad első 4 része már novemberben elérhető, a második etapra viszont decemberig várni kell.  A Netflix sorozat hatodik évadának alkotója Peter Morgan. A kékockák azzal a jelenettel kezdődnek, amikor Diana és Károly herceg az első nyarukat töltik külön, válásuk után. "Épp csak elkezdtük a Diana hercegnő és Dodi Fayed történetét" - mondta a sorozat producere, Suzanne Mackie egy interjúban.  
#1

60 Távol a világtól  (2023)

(35) (3)

dráma

Netflix

Egy család kirándulása egy luxusházba baljós fordulatot vesz, amikor egy kibertámadás kiiktatja az eszközeiket, és két idegen jelenik meg az ajtóban, akik egy közelgő... több»

Az első a rendkívül várt Netflix-adaptáció Rumaan Alam 2020-as Leave the World Behind című regénye alapján készült.  Egy család vakációjáról szól, amely fenekestül felfordul, amikor két idegen megjelenik a házukban menedéket keresve egy kibertámadás elől. Ráadásul az újonnan érkezők azt állítják, hogy a ház valójában az övék. A Távol a világtól egy apokaliptikus thriller, amelyet a Mr. Robot készítője, Sam Esmail rendezett, és olyan sztárok szerepelnek benne, mint Julia Roberts vagy Ethan Hawke.