Elő a naptárakkal! Premierdátumot kapott A Gyűrűk Ura-sorozat, itt az első hivatalos kép!

Az egyik legmerészebb vállalkozásnak ígérkezik az Amazon készülő Gyűrűk ura-sorozata, amely nem csupán peremierdátumot kapott, hanem meg is érkezett is belőle némi ízelítő.

A széria közel 240 országban lesz elérhető a streaming szolgáltató műsorkínálatában, egyelőre persze nem hivatalos, hogy az első évad pontosan hány epizódból is áll majd, annyi mindenesetre már most tudható, hogy A Gyűrűk Ura sorozat heti rendszerességgel jelentkezik.

“Képtelen vagyok szavakba önteni, mennyire izgatottsággal is tölt el a gondolat, hogy a közönségünket egy újabb kalandra invitálhatjuk Középföldén” - mondta Jennifer Salke, az Amazon Studios vezetőségi tagja.

Egy új epikus történet ez, amely először tárja fel J.R.R. Tolkien által megalkotott Középfölde másodkorát. Az idők kezdetén törékeny béke honol, hiszen több ezer évvel az eredeti Gyűrűk Ura trilógia történései előtt járunk. A sorozat számos ismert és új karaktert vonultat fel, akiknek egy új démoni erővel kell szembenézniük, amely Középföldét fenyegeti.

A széria nem mellesleg 2022. őszén debütál majd, a közeljövőben pedig várhatóan még több friss információt kapunk a produkcióval kapcsolatban.