Előkerült a bírósági tárgyaláson egy felvétel az őrjöngő Johnny Deppről

Egy hét szünet után folytatódik Johnny Depp és Amber Heard bírósági tárgyalása, amelyen újabb videó került nyilvánosságra.

2022.05.17   olvasottság: 55797x   szerző: csd  

A felvételen Amber Heard látható kávéval a kezében, Johnny Depp pedig egy fekete kalapot visel. A színésznő férje harmincadik születésnapja körül készítette a videót, amelyen az látható, hogy Depp beront a konyhába, majd elkezdi csapkodni az üvegszekrényeket, mintha be akarná törni azokat. A továbbiakban Depp ráordít feleségére, aki megpróbálja megnyugtatni őt.

“Történt ma reggel valami veled?” - hallható Heard hangja, majd az is kivehető, hogy Depp összetör egy üveget, a továbbiakban pedig bort tölt magának egy pohárba. 

“Az egészet megittad ma reggel?” - kérdezi a színésznő, a következő pillanatban pedig Depp észreveszi, hogy felvételt készítenek róla. “Ezt már egyszer elkaptad” - feleli Depp, majd pedig elveszi feleségétől a mobilt és leállítja a felvételt.

Johnny Depp kitart amellett, hogy soha egyetlen egyik partnerét sem ütötte meg, volt feleségét pedig 50 millió dollárra perli rágalmazás miatt, amiért Heard a Washington Post korábbi cikkjében családon belüli erőszakkal vádolta, igaz, nem nevezte meg név szerint a férfit. 

Mindeközben Heard népszerűtlensége újabb csúcsot döntött, amirők itt írtunk bővebben, és a mai nap folyamán az eddigi legbizarrabb sztori is napvilágot látott.