Elutasították Amber Heard kulcsfontosságú bizonyítékát Johnny Depp ellen

Továbbra sem áll valami jól Amber Heard szénája a Johnny Depp elleni perben. Az immár egy hónapja tartó tárgyalássorozat első felében a színész ügyvédei egy sor olyan bizonyítékot és tanúvallomást sorakoztattak fel, amelyek mind ügyfelük ártatlanságát bizonyítják. Aztán Amber Heard képviselőin volt a sor, akik szintén több tanút felvonultattak és bizonyítékokkal is előálltak. Csakhogy egyre több fronton vallanak kudarcot.

Nem elég, hogy a színésznő ügyvédei eddig kétszer is sikertelenül próbálták meg elérni a bíróságnál, hogy ejtsék az egész ügyet (először 2020-ban majd közvetlenül a tárgyalások kezdetén), most egy újabb mélyütés érte őket. Ezúttal egy bemutatni kívánt bizonyítékot söpört le Penny Azcarate bírónő.

Az említett bizonyíték egy fénykép Amber Heardről, amelyen felszakadt ajkakkal látható. Az ügyvédei állítása szerint a fénykép közvetlenül egy Johnny Deppel való veszekedés után készültek. Azt állítják, hogy a színész megütötte a feleségét és mivel jellemzően több gyűrűt is hord, ezek miatt szakadhatott fel a színésznő ajka.

Penny Azcarate bírónő azonban nem engedte bemutatni ezt a bizonyítékot a tárgyaláson, méghozzá azért, mert azt nem nyújtották be a feltáró szakaszban. Minden tárgyalást egy feltáró szakasz előz meg, amely során a felek egymás rendelkezésére bocsátják a bizonyítékaikat, hogy fel tudjanak készülni a védekezésre. Csakhogy Amber Heard csapata ezt a bizonyos fényképet nem mutatta be ebben a szakaszban, így a tárgyalás során sem használhatják fel.

Még mindig nehéz megjósolni, hogy végül milyen ítélet születhet az egykori sztárpár rágalmazási perében, amit még Johnny Depp indított volt felesége ellen. De egyre több az olyan jel, amely szerint ezt a pert megnyerheti a színész, akinek a rajongói nemrégiben elég egyértelmű jelét adták az Amber Heardről kialakított véleményüknek.