Úgy tűnik, a Johnny Depp és Amber Heard között immár közel egy hónapja folyó (de jelenleg épp szünetelő) bírósági tárgyalás megihletett néhány rajongót is, akik úgy érezték, valamilyen formában ki kell fejezniük véleményüket a sztárokról. Egészen pontosan Amber Heardről. Azt ugyan nem tudni, hogy ki volt az elkövető, de jó eséllyel Johnny Depp szimpatizánsai közül valaki, aki a színésznő IMDB-adatlapját vette célba.

Mint ismert, április 11-én kezdődött meg a fairfaxi bíróságon az egykori sztárpár tárgyalása, miután Johnny Depp rágalmazásért és a hollywoodi karrierje tönkretételéért 50 millió dollárra perelte be egykori feleségét. Az első hetekben a színész ügyvédei hívtak be különböző tanukat, akik elég sok mocskos dolgot meséltek Amber Heard viselt dolgairól. Aztán fordult a kocka és a színésznő képviselői folytatták a sort, akik tanúkat szólaltattak meg Johnny Depp sötét oldalát a napvilágra hozva.

Vannak olyan rajongók, akik nem érik be azzal, hogy élőben követi a bírósági tárgyalás fejleményeit. És ha e rajongók történetesen még konyítanak is valamit a számítástechnikához, netalán a hackerkedés sem áll távol tőlük, máris megvan a módszer, hogyan fejezhetnék ki véleményüket egyik vagy másik oldalon.

Így is tett valaki, aki a színésznő IMDB-oldalát pécézte ki magának. Fel is törte azt és átírta a színésznő nevét Amber Heardről Amber Turdre. A Turd ebben az esetben nagyjából fekáliát jelent. Ebből azért nem nehéz kitalálni, hogy valószínűleg Johnny Depp szimpatizánsai közül lehetett valaki az elkövető. Természetesen az oldal üzemeltetői hamar helyreállították a dolgokat. A képernyőmentést a galériában láthatod.

via Marca