Ennek a sztárnak a Top Gun 2 és Tarantino között kellett választania, meg is indokolta a döntését

Időnként egy feltörekvő hollywoodi sztár is nehéz helyzetben találja magát, ha épp egyszerre két nagyvolumenű produkcióba is felkérést kap. Az Elvis Oscar-jelölt színésze, Austin Butler pedig nagyon hamar egy ilyen szituációban találta magát, miután felkérést kapott a Top Gun: Maverick és a Volt egyszer egy Hollywood szerepére.

A színész a Happy Sad Confused podcastnek adott interjúban beszélt arról, hogy annak idején mindkét filmmel megkeresték, ugyanakkor egy nagy álma volt mindig is, hogy Quentin Tarantinóval dolgozhasson együtt.

“Korábban már találkoztam Tarantinóval, úgyhogy azt választottam” - jegyezte meg Butler, aki végül a Charles Manson által alapított szekta egyik tagját, Charles Watsont alakította a történetben.

“Amikor részt vettem a Top Gun válogatásán, épp arra a szerepre kerestek valakit, amelyet Miles Teller alakított. Nagyon szenvedélyesnek éreztem Austint. Végül megmutattuk a felvételeket Tom Cruise-nak és a többi stábtagnak. Mindenki egyetértett abban, hogy a srácban van valami, nagyon örültünk neki, de túl fiatalnak tartottuk a szerepre” - erősítette meg korábban a Variety magazinnak Denise Chamian, a Top Gun casting igazgatója.

A Top Gun folytatását a későbbiekben egyébként maga Tarantino is méltatta, Butler karrierje pedig kétségtelenül fellendült az elmúlt időszakban. Legfrissebb alakítása A levegő urai című sorozatban látható, amely mától elérhető az AppleTV+ műsorkínálatában.

akció | dráma | thriller

A Donald L. Miller azonos című könyve alapján és John Orloff forgatókönyvével készült Masters of the Air a 100. bombázócsoport (a „Véres Század”) tagjainak sorsát követi,... több»