Ennél jobb kezekbe nem is kerülhetne az új Star Wars-film?

Ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni a Disney és a Lucasfilms tervein, amelyek a messzi-messzi galaxist illetik. Míg a sorozatok terén viszonylag könnyű nyomon követni, hogy mi mit követ és mikor, addig a készülő mozik között már sokkal nehézkesebb. Több projekt is sorban áll, amelyek közül az egyik 2025-ben érkezhet. És most kiderült, hogy a már ismert projektek mellé egy újabb is betársul.

Egy ideje már lehet tudni, hogy Taika Waititi készül egy Star Wars-mozival. Mellette állítólag Kevin Feige is dolgozik valamin, ahogy Damon Lindelof forgatókönyvíró és Sharmeen Obaid-Chinoy is kap egy lehetőséget. Ezek közül bármelyik befuthat majd 2025-ben.

Viszont mellettük a legfrissebb hírek szerint még egy rendező a Disney és a Lucasfilms (képviselőinek) tenyerébe csapott. Ő pedig nem más, mint Shawn Levy. Az a Shawn Levy, akinek az elmúlt években olyan filmeket köszönhettünk, mint a Free Guy és Az Adam-projekt. Emellett a Stranger Things egyik társrendezője és producere is volt. Vagyis elmondhatjuk, hogy az utóbbi évek egyik legfelkapottabb rendezője.

Éppen ezért nehezen tudjuk elképzelni, hogy ő lenne az a rendező, aki a 2025-ös filmet készítené. A következő két éve ugyanis igencsak sűrűnek ígérkezik. Amellett, hogy a Stranger Things ötödik és egyben utolsó évadának legalább két epizódját is ő fogja rendezni, a Deadpool & Rozsomák -on is ő dolgozik. Ezen projektek mellett aligha lehet ideje egy olyan kaliberű franchise-ra, mint a Star Wars. Legalábbis egyelőre.