Ennyi volt, Jennifer Lawrence kiszáll az X-Men franchise-bólA kép forrása: Twentieth Century Fox Film Corporation

Jennifer Lawrence megerősítette, hogy az X-Men: Apokalipszis lesz az franchise utolsó filmje, melyben Mystique karakterét alakítja.

A színésznő az MTV-nek adott interjújában elárulta, számára véget értek az X-Men filmek. A The Hollywood Reporter a hír kapcsán megkereste a széria mögött álló 20th Century Fox-ot, azonban a stúdió nem kommentálta a színésznő kijelentését.

“Részemről ez az utolsó” - válaszolta a riporter kérdésére Lawrence (a lenti videóban 3:25-nél).

Az Oscar-díjas színésznő az X-Men: Az elsők és az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című filmekben alakította a kék bőrű mutánst. A széria következő filmjében kilép a mellékszereplők köréből, ugyanis a 80-as években játszódó Apokalipszis története az ő és Magneto kapcsolatára fókuszál majd.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 20th Century Fox még nem jelentette be hivatalosan az Apokalipszis stábját, ez azonban csak formaság, ugyanis a film szinopszisa már hónapokkal ezelőtt napvilágot látott, ráadásul maga Lawrence is megerősítette a dolgot.

Az X-Men: Apokalipszis 2016. május 27-én debütál a mozikban olyan színészek főszereplésével, mint Jennifer Lawrence, James McAvoy, Hugh Jackman, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Channing Tatum és Oscar Isaac. A rendezői széket Bryan Singer foglalhatja el.