Megjelent Millie Bobby Brown és Henry Cavill közelgő filmjének, az Enola Holmes 2-nek a magyar feliratos trailere!

A 18 éves színésznő visszatér a címszereplő szerepében a Netflix folytatásában. Az első trailert a streamingszolgáltató még Tudum rajongói eseményén mutatta be, most viszont itt a teljes előzetes is.

Íme, a szinopszis: "Az első ügye megoldásának diadalán frissen felbuzdulva Enola Holmes (Brown) híres bátyja, Sherlock (Cavill) nyomdokaiba lép, és megnyitja saját irodáját - csakhogy rájön, hogy a női detektív élet nem is olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Beletörődve a felnőttkor rideg valóságába, már éppen bezárná az üzletet, amikor egy nincstelen gyufaszálas lány felajánlja Enolának első hivatalos munkáját: meg kell találnia az eltűnt húgát. Ám ez az ügy sokkal rejtélyesebbnek bizonyul, mint várták, mivel Enola egy veszélyes új világba csöppen - London baljós gyáraitól kezdve a társadalom legmagasabb rétegeiig és magáig a Baker Street 221B-ig. Miközben egy halálos összeesküvés szikrája lángra lobban, Enolának a barátok - és maga Sherlock - segítségét kell igénybe vennie, hogy megfejtse a rejtélyt. 

Az Enola Holmes 2 premierje november 4-én lesz a Netflixen. Az előzetest idelent láthatod.

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus

Enola Holmes elvállalja első ügyét nyomozóként, de ahhoz, hogy megfejtse egy eltűnt lány rejtélyét, szüksége lesz barátai és bátyja, Sherlock segítségére. több»