Gőzerővel zajlanak az Enola Holmes 2 utómunkálatai, így végre néhány jelenetfotó is érkezett a produkcióhoz, amelyeket a fenti galériában tekinthettek meg.

A képeket az Entertainment Weekly és a People magazin adta közre elsőként, az exklúzív fotókon pedig Millie Bobby Brown mellett Henry Cavill, Helena Bonham Carter ésSharon Duncan Brewster is feltűnnek.

Enola legújabb kalandja azután veszi kezdetét, hogy egy gyufagyárban dolgozó fiatal lány felbérli, hogy keresse meg eltűnt húgát. Nemsokára Enola egy nagy tétekkel teli hajszába keveredik, amely Londonon keresztül vezet, a város piszkos ipari alvilágától egy fényűző előkelő társaságok csillogó gálaestig.

“A film London pezsgő és nyüzsgő helyszínen játszótik, amit az első filmben nem láthattunk. Tényleg szemtanúi lehetünk, hogy mit csinál ez a fiatal lány ebben az őrült városban, ami éjjel-nappal körülveszi, és nagyon részletesen felfedezhetjük ezeket a helyeket” - nyilatkozta Brown az Entertainment Weekly magazinnak.

“Azt akartam, hogy ez a történet még zordabb legyen. Be akartam mutatni neki a munkásosztálybeli lányokat egy munkásosztálybeli világban. Azt akartam, hogy ez egy teljesen új világ legyen Enola számára, így jobban kibújhatott a bőréből” - tette hozzá a film rendezője, Harry Bradbeer.

Az Enola Holmes köztudottan Millie Bobby Brown egyik személyes projektje, így a fiatal színésznő ahogy az első rész, úgy a folytatás munkálataiban is részt vett producerként. Az Enola Holmes második része várhatóan november negyedikén debütál majd.

dráma | kaland | krimi | misztikus

Enola Holmes (Sherloch Holmes tizenéves húga) édesanyja eltűnik, és mivel most nem számíthat bátyja segítségére, egyedül kezd nyomozásba. Egy hatalmas politikai... több»