Angelina Jolie és Michelle Pfeiffer alaposan összerúgja a port a Demóna 2: A sötétség úrnője új szinkronos előzetesében. A film októbertől a mozikban.

Idén folytatódik a Disney 2014-es kasszasikere, az Angelina Jolie nevével fémjelzett Demóna, melyben a címszereplő egy hozzá mérhető ellenlábast kap a Michelle Pfeiffer által alakított Ingrith királyné személyében. A film története néhány évvel a Demóna cselekménye után veszi fel a fonalat, és az alább látható friss előzetesből elég egyértelmű, hogy kettejük epikusnak ígérkező csatája az épp a házasságkötésre készülődő Aurora kegyeiért (Elle Fanning) nem sok jóval kecsegtet.

A film rendezői székét ezúttal Joachim Rønning foglalhatja el, aki Robert Strombergtől vette át a stafétabotot, míg az említettek mellett a további szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Chiwetel EjioforJuno TempleImelda Staunton és Lesley Manville.

A 2014-es Demónavolt az első film a Disney élőszereplős adaptációinak körében, melynek sikerére (a számok nyelvén ez 758 millió dolláros összbevételt jelent) alapozva a stúdió hosszú távra kezdhetett el tervezni. Jött a Hamupipőke, A szépség és a szörnyeteg, A dzsungel könyve, a Dumbó, az Aladdin, csütörtöktől pedig már a mozikban a legújabb kasszasiker várományos, Az oroszlánkirály.

A Demóna 2: A sötétség úrnője október 17-től látható a hazai mozikban.