Mindig öröm arról hallani, ha valamelyik kedvenc sztárunk jótékonykodik vagy segít másoknak. Végül is ezért szoktak ők példaképek lenni, hogy követendő példát mutassanak a rajongóknak. John Cena kapcsán sokmindent lehet mondani, de azt nem, hogy ezt a dolgot ne venné komolyan.

A Halálos iramban 9 sztárja ugyanis idén Guinness-rekorder lett azzal, hogy jótékonykodott. A Make-A-Wish alapítvány 42 éve létezik, fő tevékenysége 2-18 év közötti súlyos beteg gyermekek kívánságainak teljesítése. E kívánságok között igen gyakori, hogy valaki szeretne találkozni a kedvenc sztárjával. És John Cena ebben igencsak partner.

Mint az a rekordokat jegyző világszervezett friss bejelentéséből kiderült, az egykori pankrátorból lett színész idén nagyon szívmelengető rekordot állított fel: 650 alkalommal teljesített a beteg gyerekek kívánságait.

John Cena még 2002-ben teljesítette az első Make-A-Wish kívánságot, majd 2012-ben ő volt az, aki az alapítvány ezredik kívánságát is teljesítette. 2015-ben lépte át a bűvös 500-as határt, vagyis ennyiszer tette eleget a beteg gyerekek kéréseinek. Az azóta eltelt hét évben pedig további 150 alkalommal, így érte el most a 650-es számot. Összehasonításképp, más hírességek közül senki sem lépte még át a 200-as határt sem.

John Cena még 2015-ben, amikor jubilált, egy interjúban arról beszélt, hogy szerinte ez a legjobb dolog a világon. Ezért ha megtudja, hogy valaki azt kívánja, hogy vele találkozhasson, azonnal abbahagyja, bármit is csinált, és megy, hogy teljesítse a beteg gyermek kívánságát.