Alig néhány hét múlva debütál a hazai mozikban a Fekete Özvegy, amegy az MCU negyedik fázisát nyitja. Hosszas halogatás után újra egészestés Marvel film érkezik, amelyhez be is futottak az első vélemények.

Bár a Fekete Özvegy szinopszisáról egyelőre továbbra is keveset lehet tudni, annyi bizonyos, hogy a film cselekménye az Amerika Kapitány: Polgárháború illetve a Végtelen háború történései között játszódik majd,  Scarlett Johansson mellett Rachel Weisz, William Hurt, Florence Pugh, David Harbour, Ray Winstone és Michelle Lee lesznek láthatóak a főbb szerepekben.

De lássuk is egy picit részletesebben, hogy mit gondolnak a nézők Cate Shortland rendezéséről a közösségi médiában:

“A Fekete Özvegy egy akciódús belép az MCU-ba, jó volt Natashát főszerepben látni, Yelena, Melina és Alexei pedig remek kvartettet hoztak” írja Britany.

“Tegnap sikerült megnéznem a Fekete Özvegyet. Gyakorlatilag 2010 óta várok arra, hogy Natasha Romanoff önálló filmet kapjon. Megérte várni rá” - olvasható Hector Navarrotól.

“Nagyon elégedett vagyok a film akciójeleneteivel. A sztori ugyan néhol hézagos, de a sztori tele van remek alakításokkal. Ez az a film, amit egyszerűen mindenki látni akar” - írja Samantha LaBat.

További bejegyzéseket lentebb találtok a filmről, a Fekete Özvegy július nyolcadikán debütál a hazai mozikban.