Erre a 12 új sorozatra könnyű lesz rákattanni májusban

Sorozatokból sosem elég, hiszen ha egy sztori jó, ha szerethetők a karakterek és izgalmas a cselekmény, akkor miért csak egy film erejéig élvezzük mindezt? Talán éppen ezért olyan népszerűek a sorozatok. Szerencsére a streaming világában a kínálat is akkorára nőtt, hogy ember legyen a talpán, aki lépést tud tartani a sok újdonsággal. Hogy nektek is könnyebb legyen a válogatás, most mutatunk egy tucat új vagy befutott sorozatot, amelyek vagy most indulnak, vagy most kapnak új évadot. Mazsolázzatok!

#12

dráma | életrajzi | történelmi

HBO Max

Igaz történet arról, hogy Nixon saját politikai szabotőrei és a Watergate kiagyalói, E. Howard Hunt és G. Gordon Liddy hogyan buktatták meg véletlenül az elnökséget, amelyet meg... több»

A Fehér Ház vízszerelői Nixon politikai szabotőrei, Howard Hunt (Woody Harrelson) és G. Gordon Liddy (Justin Theroux) történetét meséli el, ahogy a Watergate mesterei tönkretették az elnöki posztot, amit buzgón próbáltak megvédeni. Már elérhető az HBO Maxon.
#11

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A Bridgerton előzménye Charlotte királynő felemelkedése és hatalomra jutása köré épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult... több»

A Bridgerton előzménye Charlotte királynő felemelkedése és hatalomra jutása köré épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult és teremtette meg a Bridgerton sorozat világát. Mától a Netflixen.
#10

akció | animáció | kaland

Disney+

Az új évadban is különféle, a Star Wars univerzumban játszódó történeteket láthatunk, amelyek egyedi animációs stílusban elevenednek meg képernyőinken. több»

Az új évadban is különféle, a Star Wars univerzumban játszódó történeteket láthatunk, amelyek egyedi animációs stílusban elevenednek meg képernyőinken. Mától a Disney+-on.
#9

79 A siló  (2023)

(14) (1)

dráma

Apple TV+

Férfiak és nők egy hatalmas földalatti silóban élnek, ahol rengeteg előírás van, amelyekről azt hiszik, hogy megvédik őket a felszínen lévő mérgező és elpusztult világtól. több»

Férfiak és nők egy hatalmas földalatti silóban élnek, ahol rengeteg előírás van, amelyekről azt hiszik, hogy megvédik őket a felszínen lévő mérgező és elpusztult világtól. Május 5-től az AppleTV+-on.
#8

71 Mulligan  (2023)

(1)

animáció | sci-fi | vígjáték

Netflix

Miután egy idegen támadás elpusztítja a Földet, az emberiség maradékának lehetősége nyílik arra, hogy a társadalmat a nulláról kezdje újra. több»

Miután egy idegen támadás elpusztítja a Földet, az emberiség maradékának lehetősége nyílik arra, hogy a társadalmat a nulláról kezdje újra. Május 12-től a Netflixen.
#7

dráma | életrajzi | vígjáték

HBO Max

A sorozat 3. évadában Katalin (Fanning) és Péter (Hoult) megpróbálják működőképessé tenni házasságukat, miután látszólag megoldhatatlan problémák merültek fel. Péter... több»

A sorozat 3. évadában Katalin és Péter megpróbálják működőképessé tenni házasságukat, miután látszólag megoldhatatlan problémák merültek fel. Péter szemtanúja volt az ellene irányuló gyilkossági kísérletének, amit Katalin szervezett meg, és az összes barátját is bebörtönözte. Nagy Katalin a határokon túl is kezd hírnevet szerezni magának, és az amerikai nagykövet látogatásától inspirálva konferenciát szervez, ahol parasztok, nemesek és kereskedők egyaránt elmondhatják véleményüket az új Oroszország kialakításáról. Megtanulja, hogy még a legjobb politikai vezetőknek is kompromisszumokat kell kötniük a fejlődés érdekében. Május 12-től az HBO Maxon.
#6

70 High Desert  (2023)

(1)

vígjáték

Apple TV+

Peggy, az egykori függő, aki szeretett édesanyja halála után, akivel a kaliforniai Yucca Valley kisvárosban élt, úgy dönt, hogy új életet kezd, és magánnyomozónak áll. több»

Peggy, az egykori függő, aki szeretett édesanyja halála után, akivel a kaliforniai Yucca Valley kisvárosban élt, úgy dönt, hogy új életet kezd, és magánnyomozónak áll. Május 17-től az AppleTV+-on.
#5

65 Puszi: Kitty  (2023)

(3)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A Covey nővérek közül a legfiatalabb, Kitty az igaz szerelmet keresi távol az ottonától, miközben megpróbált többet megtudni édesanyjáról. több»

A Netflix A fiúknak... sagájának mellékága a Covey nővérek legfiatalabbik tagjára, Kittyre koncentrál, aki megpróbál eljutni rég nem látott szerelméhez. Május 18-tól a Netflixen.
#4

romantikus | vígjáték

Apple TV+

Az egykori gyerekkori legjobb barátok felnőttként újra összejönnek, és megpróbálnak túllépni azon a törésen, ami a szétválásukhoz vezetett. több»

Az egykori gyerekkori legjobb barátok felnőttként újra összejönnek, és megpróbálnak túllépni azon a törésen, ami a szétválásukhoz vezetett. Május 24-től az AppleTV+-on.
#3

akció | vígjáték

Disney+

Jin Wangot követhetjük nyomon, egy átlagos tinédzsert, aki egyensúlyt szeretne találni a középiskolai társadalmi élete és a bevándorló otthoni élete között. Amikor az... több»

Jin Wangot követhetjük nyomon, egy átlagos tinédzsert, aki egyensúlyt szeretne találni a középiskolai társadalmi élete és a bevándorló otthoni élete között. Amikor az iskolában találkozik egy új külföldi diákkal, még több világ ütközik össze Jin életében. Május 24-ről a Disney+-on.
#2

65 Fubar  (2023)

(11) (2)

akció | kaland | thriller

Netflix

Egy egész világon átívelő kémkaland, amelynek középpontjában apa és lánya áll, aki rájönnek, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épült. Arnold Schwarzenegger... több»

Tim Robinson és sztárvendégei visszatérnek a harmadik évadban, és eltökélt céljuk, hogy megnevettessék a közönséget, illetve valakit rávegyenek arra, hogy inkább távozzon. Május 30-tól a Netflixen. Május 25-től a Netflixen.
#1

vígjáték

Netflix

Tim Robinson és sztárvendégei visszatérnek a harmadik évadban, és eltökélt céljuk, hogy megnevettessék a közönséget, illetve valakit rávegyenek arra, hogy inkább távozzon. több»

Tim Robinson és sztárvendégei visszatérnek a harmadik évadban, és eltökélt céljuk, hogy megnevettessék a közönséget, illetve valakit rávegyenek arra, hogy inkább távozzon. Május 30-tól a Netflixen.