Pókember 3 munkálatai során volt némi indulat a főszerepet alakító Tom Holland (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) részéről.

Az Insider magazin értesülései szerint a parázs hangulatot lényegében nem más, mint egy paróka váltotta ki, amelyet a készítők szerettek volna, ha Holland visel a felvételek során. A fiatal színész még 2020. októberben utazott Atlantába egyenesen az Uncharted forgatásáról.

Holland a film főszerepében Nathan Drake-ként azonban rövidebb frizurát visel, mint Peter Parker. A Pókember készítői ezzel a stílussal azonban egyáltalán nem voltak megelégedve, ezért szerették volna, ha ezt némileg kiküszöbölik a jelenetekben.

“Életemben először voltam vezető színészként valamiben ennyire hajthatatlan. Megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó parókát viselni. Rövidebb lesz a hajam, ezt pedig el kell fogadniuk” - nyilatkozta a színész.

A Pókemeber harmadik része óriási siker volt a mozikban, egy Egyesült Államokban már az Avatart is lekörözte (olvass róla bővebben itt).

75 Uncharted  (2022)

akció | kaland

Mindenki ismeri és találkozott már Nathan Drake-kel, hiszen ő az, aki már keresett kincset Amazónia esőerdeiben, volt már partravetett a karibi szigeteken, és persze... több»