Hatalmas dobásra készül Michael Bay és Sylvester Stallone, ez nem is újdonság. A színész ugyanis a közelmúltban leszerződött Bay készülő Little America című filmjéhez, de miről is szól projekt?

A Little America egy disztópikus akciófilmnek ígérkezik, amelyben az Egyesült Államok szinte teljes területét háború sújtja. Stallone a szerepe szerint egy háborús veteránt alakít majd, aki megbízást kap egy milliomostól, hogy keresse meg a lányát. Az út persze cseppet sem veszélytelen, a férfi azonban egy nem várt segítőtársat is kap.

A film az Universal égisze alatt készül, a forgatókönyvön pedig Rowan Athale dolgozik, aki a rendezést is bevállalta. Bár a Deadline magazin értesülései szerint egyelőre akadoznak a film előkészületei, várhatóan azonban Bay producerként is megoldja majd a felmerülő problémákat. A legújabb információk szerint a film már az utómunkálatoknál jár, és bár a hivatalos bejelentés még nem történt meg, de az sem kizárt, hogy még az idén bemutassák.

Stallone előtt alighanem egy sűrű időszak előtt áll, hiszen egy korábbi interjúban azt is elárulta, hogy rövidesen egy Cobra rebooton is dolgozik majd, amelyet ráadásul nem más, mint Robert Rodriguez rendezhet. És hamarosan jön The Expendables 4 - A feláldozhatók 4. valamint egy ütősnek ígérkező szuperhősfilm, a Szamaritánus is.