Erre várt a világ, Keanu Reeves-szel jön az HBO legújabb sorozata!

Keanu Reeves nem épp az a kimondott sorozatszínész, de ezúttal kivételt tesz. Méghozzá az HBO Max kedvéért, akik egy olyan tízrészes minisorozatot hoznak tető alá, amelyben igazi hollywoodi sztárok fognak szerepelni. Hogy mi a téma? A nyugalom és relaxáció.

A Calm nevű alkalmazást sokan ismerhetik világszerte. Ez tulajdonképpen egy felnőtteknek szóló program, amely vezetett meditációval segíti a felhasználókat a jobb alváshoz, a stressz legyűréséhez vagy épp a koncentráció javításához. Persze nem ingyen…

Nos, a Calm applikáció készítői és a HBO Max most új szintre emelnék ezt a szolgáltatást: az eddig csak hangokra épülő megoldást kibővítik vizuális elemekkel, és világszerte ismert hollywoodi szupersztárok hangjával. Így került a képbe többek közt Keanu Reeves is, a sorozat pedig az címet kapta.

A lényeg, hogy a nézők a kedvenc színészeik hangjára lazulhatnak el, miközben mindegyik epizód egy másik világba repíti őket. A sorozatban Reeves mellett Mahershala Ali, Idris Elba, Oscar Isaac, Nicole Kidman, Zoë Kravitz, Lucy Liu és Cillian Murphy is szerepelni fog.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a sorozat – amely teljes egészében a karanténidőszak alatt készült el – mikor debütálhat az HBO Max csatornán.