Még több Joker és Batman az Öngyilkos osztag új előzetesében

Befutott az Öngyilkos osztag nemzetközi előzetese, melyben ezúttal még többet kapunk Jokerből és Batmanből. 

Bár a korábbi trailerek is sejtették, azonban most már biztosak lehetünk abban, hogy elég sajátos hangulata lesz a filmnek, ami nem is meglepő, hiszen a történet főhősei szinte egytől egyik a rosszfiúk táborát erősítik.

David Ayer (Az utolsó műszakHarag) rendezésében készülő film főszerepeiben olyan A-listás hollywoodi sztárokat láthatunk majd, mint Margot Robbie (Harley Quinn), Will Smith(Deadshot), Jai Courtney (Captain Boomerang) és Jared Leto (Joker).

Ami a produkció történetét illeti, az Amanda Waller vezette titkos kormányszervezet, az A.R.G.U.S létrehoz egy szupergonoszokból álló speciális különítményt, az Öngyilkos Osztagot. Az elítéltek Joker vezetésével életveszélyes küldetésre indulnak bűneik megváltásának reményében.

Az  Öngyilkos osztag 2016. augusztus 5-én debütál a mozikban. Ha még többre vagy kíváncsi, a kattintás után számos érdekességgel, poszterekkel, képgalériával és a teljes adatlappal várunk.

akció | fantasy | kaland

Az Amanda Waller vezette titkos kormányszervezet, az A.R.G.U.S létrehoz egy szupergonoszokból álló speciális különítményt, az Öngyilkos Osztagot. Az elítéltek életveszélyes... több»