Eszelős előzetest kapott a Hitman: Agent 47

Elképesztően pörgős előzetest kapott a népszerű videojáték adaptációja, a Hitman: A 47-es ügynök.

Rupert Friend (Homeland: A belső ellenség) főszereplésével visszatér a mozivászonra a 47-es ügynök. Bár a videojáték 2007-ben már kapott egy mozis adaptációt, melybben az ügynök szerepében Timothy Olyphantot láthattuk, a film azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A Hitman: A 47-es ügynök első, 2 és fél perces előzetese már most jobban fest, mint a korábbi film, remélhetőleg a végeredmény is hasonlóan erős és intenzív lesz. A rajongók felemás érzésekkel fogadták az előzetest, ugyanis a film alapjául szolgáló játék alapvetően a küldetések minél csendesebb végrehajtását díjazza.

A produkció eredetileg feburárban került volna a mozikba, azonban a 20th Century Fox azzal az indokkal halaszotta el a premiert, hogy legyen elég idejük helyre tenni a speciális effekteket.

Az Aleksander Bach rendezésében a 20th Century Fox égisze alatt készülő Hitman: A 47-es ügynök 2015. augusztus 28-án debütál a tengerentúlon, a hazai premierről egyelőre nincsenek információk. Rupert Friend ellenlábasát a Sötétségben - Star Trek sztárja, Zachary Quinto alakítja.