Az Eufória az HBO talán legellentmondásosabb sorozata, amely gyakorlatilag mindegyik epizódjával ezernyi vitatémát szolgáltat a rajongóknak és a kritikusoknak. A sorozat nem finomkodik, amikor nyers erőszakról vagy épp szexről van szó. Most az éppen futó második évad egy alig néhány másodperces jelenete adja az aktuális beszédtémát.

A sorozatban Eric Dane alakítja Cal Jacobsot, a szigorú családfőt, aki vasmarokkal tartja kezében a család ügyeit. Igen ám, de ahogy mindenki a sorozatban, úgy ő is ezernyit titkot őriz. Az egyiket épp az ominózus jelenetben fedik fel.

Ebben ugyanis Calt láthatjuk, amint egy férfi térdel az arca felett és még úgy is elég egyértelmű, hogy mi is történik éppen, hogy a kamerabeállításból természetesen semmi konkrétumot nem látni. De ha valakinek mégsem lenne tiszta, annak elég csak a közben hallható szövegre figyelnie…

Ez a jelenet akkora visszhangot váltott ki, hogy végül az a színész is nyíltan megszólalt a közösségi médiában, akiből egyébként csupán a csupasz fenekét láthatjuk, vagyis ha akarja, sosem derül ki, hogy ő volt az. De Christin Byrdsong nagyon is akarta, lényegében a világba kürtölte, hogy őt láthatjuk a felvételen.

A bejegyzésében arról ír, hogy egy gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy szerepelhetett a sorozatban ráadásul egy gyerekkori bálványával közösen. Majd hozzátette, hogy a roppant tehetséges és felkészült stábnak köszönhetően minden, amit látunk, hamis. Egy protézis volt elhelyezve a feneke és Eric Dane arca között, így természetesen semmilyen fizikai érintkezés nem volt köztük.