Evangeline Lilly: Nem maradok otthon, a COVID-19 csak választási kampányfogás

Az elmúlt hetekben az emberek többféleképpen is reagáltak a koronavírus terjedésére, ugyanakkor az is bebizonyosodott, hogy a járvány mostanra globális mértéket öltött.

Fertőzés nem kímélte a legnagyobb hollywoodi sztárokat sem, köztük Tom Hanks és felesége, Idris Elba és Olga Kurylenko szervezetében is kimutatták a vírust. Ugyanakkor a kissé szkeptikusabb hang is felmerült az eseményekkel kapcsolatban, A Hangya és a Darázs sztárja, Evangeline Lilly ugyanis egyszerű kampányfogásnak látja a koronavírussal kapcsoaltos híreket.

A színésznő közzé is tett egy fotót személyes Instagram profilján a reggeli teájáról, amely alatt megjegyezte, hogy gyermekeit épp egy gimnasztikai táborba küldte, a csemeték persze ettől függetlenül alaposan kezet mostak, mint mindig.

Természetesen a követők sem hagyták szó nélkül, amelyre Lilly többek között azt reagálta, hogy valaki a szabadságot tartja többre az életnél, valaki pedig az életet a szabadságnál, ezt a döntést pedig mindenki maga hozza meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#morningtea ☕️ Just dropped my kids off at gymnastics camp. They all washed their hands before going in. They are playing and laughing. #businessasusual

Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) által megosztott bejegyzés, Márc 16., 2020, időpont: 9:45 (PDT időzóna szerint)