Ryan Gosling nem feledkezett meg tisztelegni filmes kollégái előtt a hamarosan megjelenő A kaszkadőr egyik különleges vetítésén.

Egy most megjelent forgatáson készült felvétel alapján ugyanis kiderült, hogy új rekord született a munkálatok során, a film kaszkadőre, Logan Holladay ugyanis 8 és félszer forgott át a kocsijával, mindezt úgy, hogy egy haja szála sem görbült meg senkinek sem.

“Van egy úriember, Logan Holladay, aki becsatol egy autóba egy kaszkadőrmutatványhoz, amit végre fog hajtani. Aztán nyolc és fél ‘cannon rollt’ hajt végre, ami világrekord. Aztán kihúz a kocsiból, és megveregeti a vállamat a mutatványért, amit épp most csinált” - mondta Gosling a Los Angeles-i Grove közönségének. Az erről készült videó a fenti galériánkban megtekinthető

“Ez az, ami a The Fall Guy-t egyedivé teszi. Bármelyik másik filmben ezt nem tudnád megtenni. De ebben a filmben igen” - tette hozzá a színész.

Holladay a felvételen azt is elmagyarázta, hogy a mutavány lényege, hogy a kocsi hátsó részére egy kisebb ágyút szerelnek, amelyet elsütve a jármű átfordul, a vezető ilyenkor teljesen elveszti az irányítást, így nem is kérdés, hogy mennyire nehéz feladat végrehajtani jól ezt a mutatványt.

akció | dráma | vígjáték

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy öregedő, lecsúszott kaszkadőr, aki kétségbeesetten kapaszkodik az iparágban eltöltött sikeres éveibe. Most úgy tűnik, új esélyt kap, amikor... több»

A kaszkadőr az év egyik leglátványosabb akciófilmjének ígérkezik, amelyről már most elismerően nyilatkoztak a kritikusok, és amelyről korábban ITT írtunk. David Leitch rendezésének mindemellett van egy fontos üzenete a szakmának és a közönségnek, hiszen a filmgyártás épp egy olyan oldalát mutatja meg, amelynek dolgozói jóval kevesebb elismerést kapnak. Leitch egyébként korábban maga is kaszkadőrként kezdte pályafutását.

“Nyolc kaszkadőr kellett ahhoz, hogy ezt a filmet megcsináljunk. Voltak pillanatok, amikor azt kérdeztem: 'Filmet kellene forgatnunk, vagy bankot rabolnunk?' ... Mindenkinek megvolt a maga különleges képessége. Olyan volt, mint a Bosszúállók vagy valami ilyesmi. Valójában sokan közülük valószínűleg a Bosszúállók voltak, ha megnézzük az önéletrajzukat. Megtiszteltetés volt a részese lenni; a munkájukból és a segítségükből profitáltam, amióta csak elkezdtem, így részese lehettem annak, hogy elmesélhessem a történetüket, és egy kis módon megpróbálhattam tükrözni, hogy mennyire fontosak és mennyire fontos, amit csinálnak” - mondta Gosling, aki producerként is részt vett a munkálatokban.

A kaszkadőr május elején érkezik a hazai mozikba, Gosling mellett a film főszerepében Emily Blunt, illetve Aaron Taylor-Johnson, Teresa Palmer, Hannah Waddingham, Stephanie Hsu és Winston Duke lesznek láthatók.

akció | dráma | vígjáték

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy öregedő, lecsúszott kaszkadőr, aki kétségbeesetten kapaszkodik az iparágban eltöltött sikeres éveibe. Most úgy tűnik, új esélyt kap, amikor... több»