A Netflix nem mindig kegyelmez a közönségkedvenc sorozatoknak. Bár a 2021-ben megjelent Shadow and Bone – Árnyék és csont hamar a kritikusok és a nézők kedvencévé vált, a streamingszolgáltató a második évaddal el is kaszálta a szériát.

Nagyon úgy tűnik viszont, hogy 2023-ban a Mairzee Almas és Lee Toland Krieger rendezésében készült sorozat a Rotten Tomatoes portál felmérése szerint továbbra is nagy szépszerűségnek örvendett az előfizetők körében. A portál január 9. és január 19. között indított szavazást, amelyben arra kérte a felhasználóit, hogy válasszák ki azokat a sorozatokat, amelyeket a legjobban szerettek tavaly

Bár a Netflix több korábbi tervezett megjelenését a tavaly nyáron kezdődött színész- és író sztrájk miatt törölte, a Deadline értesülése szerint az Árnyék és csont nem igazán váltotta be a streamingszolgáltató reményeit a nézettség szempontjából. A sztrájk miatt ráadásul valóban “torlódás” alakult ki a produkciók között, így 2024-es és 2025-ös év várhatóan sűrű lesz majd a platformon.

A sorozat egy háború sújtotta világban játszódik, ahol az alacsony rangú katona és árva Alina Starkov épp most szabadított fel egy rendkívüli erőt, amely kulcsfontosságú lehet országa felszabadításához.

A Shadow and Bone – Árnyék és csont két évada ugyanakkor elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | fantasy

A sorozat fiatal főszereplőnője felfedezi misztikus erejét, és segítségével megpróbálja megmenteni a világát a gonosz, sötét hatalomtól. A kegyetlen háború okozta... több»