Bár a nemrégiben megjelent Barbie elképesztő bevételi rekordokat döntött, úgy tűnik, hamarosan egy igazi kihívó érkezik a mozikba.

Az előzetes előrejelzések szerint ugyanis a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz 35-45 millió dollár bevételt hoz majd a megjelenést követő első öt napban, és bár ezek a számok ugyan még nem lesznek elegendőek ahhoz, hogy a Barbie-t letaszítsák a trónról, a Paramount animációs filmje a harmadik hétvégére már a listák élére kerülhet.

Greta Gerwig rendezése már most a második legmagasabb bevételt termelő filmnek számít az amerikai mozikban a maga 381,6 millió dollárjával. Nem szabad ugyanakkor megfeledkeznünk egy másik kihívóról sem.

Mától ugyanis megtekinthető a hazai mozikban a Jason Statham (galériánkban) főszereplésével készült Meg 2. - Az árok, amely szintén okkal “versenyezhet” majd a magas bevételi számokkal. Ben Wheatley rendezésével szintén 25-30 millió dolláros bevételt céloztak meg, hiszen az első rész film igazi meglepetésként robbant be annak idején, világszerte 530,5 millió dollárt keresett.

akció | horror | kaland | katasztrófafilm | sci-fi

Ha valakinek megvan a bátorsága ahhoz, hogy egy sérülékeny járművel az óceán legmélyebb részein navigáljon, feltérképezetlen területeket fedezzen fel, és ismeretlen fajokkal... több»