Ez lesz az HBO legnagyobb 2021-es dobása? Itt a The Nevers előzetese

Az HBO új, The Nevers című sorozata áprilisban indul hat epizóddal az HBO GO-n és az HBO-n. Az első angol előzetes megérkezett.

Viktória királynő uralkodásának utolsó éveiben Londonban sorjában bukkannak fel az „Érintettek”, olyan emberek – többségében nők –, akik hirtelen furcsa képességekről tesznek tanúbizonyságot, melyek olykor elbűvölők, olykor kifejezetten nyugtalanítók. Közéjük tartozik Amalia True (Maura Donnelly), egy titokzatos, gyors öklű özvegy és Penance Adair (Ann Skelly), egy zseniális fiatal feltaláló is. Ők állnak ennek a mellőzött csoportnak az élére, helyet követelnek az Érintetteknek és szembeszállnak azokkal... Nos, tulajdonképpen mindenkivel szembe kell szállniuk ahhoz, hogy kiállhassanak a történelem partvonalra szorított szereplőiért.

A szereplőgárdában látható lesz továbbá Nick FrostEleanor TomlinsonOlivia WilliamsLaura DonnellyJames NortonBen ChaplinDenis O'Hare és Tom Riley

A The Nevers alkotója és executive producere Philippa Goslett. A sorozat premierje idén áprilisban esedékes. A trailert idelent nézhetitek meg.

90 The Nevers  (2021)

dráma | sci-fi

Egy hölgyekből álló csapat a viktoriánus korból különleges képességekkel rendelkezik; könyörtelen ellenségekkel küzdenek, és küldetésük megváltoztathatja a világot.... több»